Politica de retur

Această politică se referă exclusiv produselor Hinson achiziţionate de pe www.hinsonstudios.ro.

Garanţia de retur îţi oferă dreptul de a returna produsele din orice motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la data achiziţiei. Este foarte important să respecţi acest termen.

Îţi oferim posibilitatea de a deschide coletul şi a verifica conţinutul, dar ţine minte că produsul poate fi returnat doar nefolosit. Toate ambalajele, foliile de împachetare şi etichetele trebuie returnate intacte împreună cu produsul. 

Pentru retur te rugăm să protejezi corespunzător ambalajul original cu un ambalaj suplimentar, pentru a rămâne intact pe toată durata transportului. Nu vom putea accepta retururile ale căror ambalaje nu sunt protejate corespunzător, deoarece nu vom putea identifica corect factorii care au dus la neconformitatea produsului.

Pentru o bună soluţionare a returului, trebuie să păstrezi numărul de urmărire primit de la curier (AWB) respectiv chitanţele primite ca dovadă a expedierii, până la încheierea procesului de analiză a reclamaţiei, respectiv momentul rambursării banilor.

Asigură-te că vei completa şi trimite împreună cu produsul formularul de retur şi că ataşezi vizibil autocolantul cu adresa de retur pe ambalaj. Formularul de retur îl primeşti împreună cu produsul sau îl poţi descărca AICI.

Te rugăm să te asiguri că pe documentul de transport al returului şi pe ambalajul exterior ai scris clar: ”Produs returnat, fără valoare comercială”. Adresa pentru returnarea produselor este:

Hinson Studios
Str. Ierbuşului nr.10
545300 Reghin, Judeţul Mureş

Pentru a urmări coletul pe care l-ai returnat, introdu numărul de expediţie (AWB) primit de la curier pe pagina www.cargus.ro la secţiunea Verifică starea expedierii.

Îţi vom rambursa costul de transportului în situaţia în care s-a produs o eroare de expediţie din cauza noastră.

Soluţionarea retururilor care implică schimb de mărime/produs se va realiza în 3-5 zile lucrătoare din momentul primirii coletului.

Comenzile cu o valoare mai mare de 200 lei beneficiază de o primă schimbare GRATUIT. Te rugăm să ne contactezi pentru a trimite să curierul ridice coletul (e-mail la shop.ro@hinsonstudios.com).

Produsele pe care le returnezi fără o comandă la schimb le poţi trimite pe cheltuiala ta cu orice firmă de curierat. Nu avem posibilitatea de a prelua colete cu ramburs.

Contravaloarea mărfii returnate îţi va fi restituită în termen de 10 zile calendaristice din momentul recepţionării returului în depozitul nostru, prin transfer bancar într-un cont deschis în LEI.

Consultă Termenii şi condiţiile pentru informaţii suplimentare.

Legături rapide: MAGAZIN  |  COŞUL DE CUMPĂRĂTURI  |  CONTUL TĂU